ΚΠγ

UCAS

University of Cambridge

Η διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών, αλλά και η διευκόλυνση των μετακινήσεων με τα υπερσύγχρονα μέσα μεταφοράς έχει φέρει τους επαγγελματίες του κόσμου πολύ πιο κοντά. Στο Κέντρο μας έχουμε διαμορφώσει ειδικά προγράμματα και τμήματα για να τους «εξοπλίσουμε» με τα κατάλληλα εφόδια αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες μέθοδοι διδασκαλίας στον τομέα του E.S.P. (English for Specific Purposes), χάρη σε νέα βιβλία που εξειδικεύονται σε πολλές επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι απαιτήσεις μιας επαγγελματικής συναλλαγής σε μια ξένη γλώσσα είναι πολλές και ιδιαίτερες. Γι’ αυτό προσφέρουμε προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας ολόκληρης επιχείρησης.

Είτε, λοιπόν, δραστηριοποιείστε ή διατηρείτε συναλλαγές και σχέσεις με χώρες του εξωτερικού και επιθυμείτε την επιμόρφωση του προσωπικού σας για το βέλτιστο επικοινωνιακό και κατά συνέπεια επιχειρηματικό αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από κοινού τη λύση που σας ταιριάζει.